Oj vad vi har kämpat för att fixa min hemsida, eller vi och vi. För att vara mer exakt är det Gustaf som har fått ordna med allting. Nackdelen är att alla inlägg och sparade bilder är borta. Dock kanske det finns en chans att få tillbaka dom på nåt vis. Gustaf försöker ordna det. Hursomhelst, HEJ! kul att just du läser, här kommer jag att skriva mycket om mat, hälsa och livet i allmänhet. Just idag tänkte jag, eftersom att det är ny månad, dela med mig av mina mål under augusti. Jag älskar att ha olika mål varje månad, det handlar oftast om träning men kan också vara andra saker.

MÅL FÖR AUGUSTI

  • Fem timmars yoga
  • Ta 300000 steg
  • Göra två looks för Lyko
  • Plocka hallon och andra bär
  • Testa baka nåt nytt
  • Skriva dagbok oftare
  • Påbörja en ny bok på Nextory
  • Sätta schema

Gör ni listor och har olika mål varje månad? jag är ju en listnörd och gillar verkligen att planera månaden, men jag håller det på en nivå som är enkel, med andra ord: jag tänker aldrig att jag misslyckas om jag inte uppnår alla mål, utan snarare sänker kraven eller bara gör klart målet under nästkommande månad.

En av mina tidigare looks på Lyko. Just den här looken var i samarbete med märket Idun. Foto taget av Tomas, hans Instagram hittar ni HÄR

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar