Jag vaknade och var riktigt peppad på en springtur med mamma och så fick det bli! Strax över fem kilometer i värmen gjorde susen. Innan jag sprang tog jag en brunch typ, egentligen springer jag helst på tom mage för det känns bättre men idag hade jag för lite energi för att klara det.

Grekisk yoghurt, flingor och två små mackor med ost och skinka fick det bli!
Älskar att äta den minsta limpbiten, visst fan är den godast?

Efter träningen så satte jag och Gustaf ihop hans nya skrivbord och jag tog det han hade tidigare till sminkrummet. När vi skruvat ihop allting var vi riktigt hungriga och jag åt gårdagens rester. Nämligen en supergod couscousbowl med kyckling och sallad.

I blandningen har jag babyspenat, fetaost, kyckling, lök, tomater och gurka. Till det tog jag vitlökssås och tzatziki 😋

Couscous är verkligen nåt jag alltid försöker ha hemma, samma gäller färdiga kycklingbitar i frysen. Ibland kokar jag upp buljong istället för bara vatten och det blir riktigt gott. 1 deciliter okokt couscous ger 3 deciliter kokt, så det behövs inte mycket för att få några portioner.

Nu ska jag ta en iskall Pepsi maxi och sen kanske kika på en dokumentär eller nåt. Är heeelt slut 😅 Ralf har varit trött hela dagen så han har mest vilat faktiskt. Men ska väl försöka få med honom på en promenad lite senare!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar