Jag tänkte dela med mig av lite hudvård och smink som tagit slut för mig och vad jag tycker om produkterna.

Den här godingen är som typ en toner för hela kroppen, även ansikte och hårbotten! Den ska återställa hudens ph-balans efter rengöring av huden. Jag gillar den men kommer inte köpa en ny, fick den i en goodiebox för ett tag sen! Anledningen till att jag inte kommer köpa den igen är helt enkelt för att jag inte kände någon direkt skillnad. Mamma har haft en likadan och jag tror att hon uppskattade den mer.
Nagellacksborttagning som tog slut. Inget speciellt med den alls. Kostade typ 10 spänn eller nåt så bra pris.
En svart mascara som jag har älskat verkligen. Superfin borste som separerar och ger volym till fransarna. Jag har faktiskt en till som jag sparar lite på! Just nu kör jag Estee Lauders mascara.
En gelliknande ögonkräm som jag fick i en lykobox. Jag gillade den för den är svalkande. Men alltså, under smink är den förjävlig, den funkade inte alls för mig. Så dagar jag inte använt smink och på kvällarna använde jag den. Tycker inte den är värt priset (den fullstora storleken är dyyyr) och kommer inte köpa om den. Finns många fina ögonkrämer med samma effekt till ett bättre pris.
Ett härligt serum som jag älskat nu under sommaren. Den innehåller hyaluronsyra som binder fukt och återfuktar huden. Jag har använt den morgon och kväll. Älskar!
Bubbelmasken från rituals är nu slut! Den är en bubblande lermask som rengör huden på djupet. Både jag och Gustaf har gillat den starkt. Fick den av syrran för ett bra tag sen. Härlig och rolig mask. Gillar att det är pumpflaska!
Den här älsklingen har följt med mig i väskan. En liten setting spray från mac, superbra! Återfuktande och lugnande spray som sätter sminket på plats!
Japp en sönderklippt after sun. Doftade godis och var superlätt, sjönk in fort i huden.
En fulltäckande concealer som inte ser torr ut. Har gillat den starkt. Men just nu är jag mer för en lättare konsistens på bas. Den här är tjockare och helt enkelt mer täckande. Håller bra under dagen och kvällen så kan bli ett till köp i framtiden.
Alltså, en brynmascara som kostar typ 30 spänn på lyko. Wow säger jag bara. Håller brynen på plats och det blir verkligen ett naturligt resultat!
En till beynprodukt, en krämig penna med bra pigment. Gillar att ta den innan jag använder brynmascara för att definiera lite.
En lätt foundation som går att bygga upp till fulltäckande. Kommer dock inte köpa om, finns så många därute som jag vill testa. Något dyr (strax över 400:-) men jättefin formula. Håller bra och ger ett fint glow.
Sista lilla grejen är en mojäng jag använt när jag tvättat av mig sminket. Det är en tvättbar bomullsrondell typ fast i microfiber! Superbra verkligen men jag har nött sönder min så nu var det dags. Säkert haft den över ett år! Jag har använt den med sminkborttagning eller med varmt vatten för att ta bort smink från främst ögonen.

Första delen av mina empties, känns bättre att dela upp inlägget i två delar så det inte blir för mycket på en gång. Släng iväg en kommentar om ni vill att jag länkar till produkter så ska jag försöka göra det i framtiden.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar