Min helg har varit superbra på alla sätt. I fredags fyllde jag år och jag firade först hos mamma. Efter marängsviss och några koppar kaffe åkte vi hem och fortsatte firandet. Jag ville bjuda på oxfilepasta och så fick det bli! Farfar, pappa, syrran och några av mina vänner kom. Vi satt på altanen som SNART är klar. Vi har ju isolerat den och satt upp fläkt bland annat, så när mattan är helt på plats ska vi inreda resten. Sätta upp belysning och kanske byta ut lite möbler. Sen vi flyttade hit har vi gjort så mycket renoveringar. Vi älskar ju att göra om saker och huset har verkligen mycket att erbjuda! Hursomhelst, igår gick vi ut och käkade på Svea, det var typ inga andra människor där så det var ju supermysigt. Helt ärligt har jag haft en fin helg med mycket god mat och fina människor omkring mig. ❤

I fredags körde jag en blå sminkning som matchade med naglarna.

Idag regnar det, tanken var att jag och mamma skulle springa men vi får se hur vädret blir. Jag kan springa på vintern men springa när det öser ner är inte riktigt min grej 😅

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *