Okej så nu kommer det lite fler empties här som jag vill dela med mig av. Några produkter kommer jag köpa igen och andra inte.

Först ut är en body lotion från rituals, alltså jag älskar verkligen rituals produkter och den här serien har inte gjort mig besviken, djup doft av vad jag uppfattar som bland annat kanel?! Det jag älskade mest med den är skimret den gav. Har duscholjan också men den är så dryg så den är inte i närheten av slut än. Haha. Älskar förpackningen också, så lyxig.
Kommer alltid köpa the body shops handkrämer. Shea är en favorit hos mig, nu har vi köpt hemp som också är en favorit hos TBS ❤
Niacinamideserum, kommer aldrig sluta använda. Dock kör jag med ett c-vitamin serum just nu. Denna goding finns på lyko.se och är din för 249 spänn. Så värd pengarna.
En rengöring för ansiktet som är sjukt snäll. Jag tycker dock den var lite för snäll och har därför kört dubbelrengöring med den här, i alla fall när jag haft smink på mig. Jättebra om du har känslig hy!
The body shops body butter, alltså snälla. Förra årets juldofter var ju alla en ren dröm.
Min älskade mac fix+ är nu slut. Det är andra flaskan jag gått igenom och verkligen älskat. Just nu har jag urban decays setting spray och den är sjukt bra också. Men kommer garanterat köpa en tredje flaska av denna. Återfuktar ger glow och sätter sminket på plats!

Jag har gjort slut på schampo och balsam också från vision haircare, men såklart har jag hunnit slänga förpackningarna 🥲 nu ska jag fixa mig lite, det är ändå fredag och jag känner mig sjukt seg, då brukar det fungera med att lyssna på ljudbok och sminka sig. Så mysigt.

Bjuder på en bild där jag använt mig av morphes ”give me sun” palett som jag absolut älskar. Finns på kicks.se och kostar typ 150 spänn!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *