Idag har vi bara tagit det lugnt. Både jag och Hustomten har känt oss trötta. Ralf har också chillat idag. Trots tröttheten kom jag ut på en springtur och det kändes verkligen som höst. Det gör mig ingenting för jag älskar hösten, alla färger på löven, den kyliga väldoftande luften, varm oboy, mys I soffan.. doftljus.. ja allt. Det är så synd att jag fryser så lätt bara 😅 det här med att springa på hösten och vintern har inte varit min grej, tills Andreas TVINGADE mig förra året, sen dess har jag tagit mig ut helt enkelt.

Vi har ändå hunnit göra saker här hemma, imorse satte vi upp en grind så Ralf inte tar sig ut till groventren som vi så fint säger, sen dammsög jag och tog mig lite egentid framför sminkbordet. Allt för att sen chilla i soffan och äta hämtmat. Imorgon händer det mycket (bara för att kompensera upp en lugn dag liksom). Ralf ska dra ut en tand hos veterinären klockan NOLLÅTTAFEMTON. Vem vill det liksom?! Måste ju kliva upp för tidigt. Här hemma sover vi längre än till sju om jag säger så. Efter veterinären och tanddragning så ska vi fira min älskade finaste lillasyster som fyller 19. Vi ska faktiskt åka in till stan och äta sushi, shoppa hinner vi nog också med. Ralf får vila upp sig hemma med Gustaf. Sen blir det ost och kex med en film såklart!

Hur har er torsdag varit?

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar