Igår gick jag och mamma en promenad i skogen med hundarna. Det är så skönt att promenera i skogen, en helt annan känsla mot för att gå på en promenad i centrum! Efter det så åkte jag och hämtade ut min adventskalender från zalando. Så taggad på den, tydligen ska det vara en av dom bättre i år. Jag hade tur också för den kostade 979 typ och sen hade jag 20% på valfri vara. Nu kostar den 1400 (dom hade en drive i början när dom släppte kalendern). Ska ni köpa en skönhetskalender i år?

Efter lite fika och middag åkte jag och mamma på yoga. Jag trodde det var en timme men instruktören informerade oss om att det var hela 90 minuter och dom 90 minuterna behövde nog vi. Jättemysigt var det.

Påtal om träning! Idag ska jag och Gustaf simma sen åka till mamma och käka lite mat. Ralf ska få vara hos mamma under tiden vi badar. När jag ändå är inne på simning så kan jag meddela att jag och mamma antagligen ska börja på en crawl-kurs nästa måndag. Ska bli så spännande. Bästa Peter (som redan nu har smygtränat med mig lite) håller i kursen och jag är så taggad att börja. Förut så var det bara gymmet som gällde för mig, lite löpträning och yoga. Men nu har jag vidgat mina vyer. Älskar att simma och köra yoga mer. Även längre löprundor har jag kört. Försöker ni variera er träning eller blir det mest samma?

Nu ska jag äta brunch sen packa för badet.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar