Idag har jag börjat med lite mejl och tränat med mamma på gymmet. Fokus var rygg och lite mage. Har haft problem med en axel sen jag gjorde illa mig för ett par år sen, så måste vara försiktig. Vilket är svårt när man bara vill öka vikterna och bli starkare. Helst ska jag väl gå till nån som kan kika vad problemet är men det sitter långt innte, haha.

Jag har fått mamma att göra öronljus också, på mig då alltså, vi ska åka till Spanien i slutet av april och jag vägrar få ont i öronen när jag flyger. Då är öronljus perfekt att använda innan. Har ni testat det nån gång?

Idag ska jag göra hemmagjorda hamburgare och sen blir det lugnt ikväll, eventuellt ska jag fixa med lite räkningar, ladda hem bankid och kanske lägga ut en video på lyko social.

Dagens pass! Använder mig av styrkelabbets app för att planera pass och hålla koll på personbästa, älskar den appen!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar