ÄNTLIGEN

Nu ni, har jag något megaroligt att berätta! det är en förändring i vårat liv som jag inte trodde för ett år sen. Jag och Hustomten har.. *trumvirvel* KÖPT ETT HUS! vi skrev på kontrakt samma dag som min lillasyster tog studenten och igår gjorde vi besiktningen som ledde till husköp. Helt sjukt! fem rum, två badrum och kök. Två garage och MÄNGDER av utrymmen! jag kommer kunna måla möbler hemma, Hustomten kommer kunna köpa sin efterlängtade vinkelslip med Tomas (de ska dela på en vinkelslip, har aldrig förstått varför). Det är så mycket potential i huset att det spritter i kroppen när jag tänker på det. Växthus, en fantastisk trädgård och en inglasad altan. Jag är lyrisk, överlycklig, supertaggad och det bästa av allt är att jag gör det med Gustaf. Vi gör det tillsammans. Idag bor vi ju i en bostadsrätt som vi renoverat och verkligen lagt vår stil på. Det gör ont att lämna, MEN nu har vi ett helt hus som vi kan göra vad vi vill med. Slå ut väggar, sätta upp väggar, slå ut dom igen. NI ANAR INTE HUR TAGGAD JAG ÄR. Innan vi flyttar in ska vi totalrenovera ett badrum, främst för att Gustaf behöver det, men också för att vi vill ha ett större badrum.

Allting i huset är välhållet och fräscht, så det känns så bra att vi kan flytta in och bo in oss innan vi gör om. Vi har fått tillträde dagen efter min födelsedag, bästa presenten! Nu ska jag fika någonting och sen byta om, ikväll är det middag och personalmöte som gäller. Imorgon ska vi fira Sötkråkan som blir hela elva år!

Vad gör ni på midsommar?

Jag sprang milen i måndags (tror jag det var) och jäklar vad fin väg jag hittat! kommer med all säkerhet springa samma slinga igen.