H U D I K S V A L L

Idag har jag varit i Hudiksvall med mamma och Gustaf. På förmiddagen blev det både nytta och nöje. Jag handlade lite saker som jag inte riktigt hann med i Gävle, sen lunchade vi ihop på Waynes. Jag och Gustaf tvättade bilen idag också, och jag vet inte om det beror på att vi ska köpa ny bil men gamlingen här hemma har börjat krångla. I helgen ska vi, med hjälp av familj och vänner, försöka åtgärda detta.

Imorgon ska jag till helveteshuset. Närmare bestämt tandläkaren. Jag, som jag tror ni flesta som känner mig vet, h a t a r tandläkaren. Jag hatar doften, jag hatar vita rockarna, alla jävla saker de stoppar i munnen på mig som hugger sönder mig, sprutor, borrar, små speglar och skrapor. NEJ TACK. Men jag måste, för min visdomstand kommer aldrig riktigt fram och det gör ont, jag kan inte bita ihop ordentligt, extremt ångestframkallande faktiskt. Så imorgon smäller det, för tidigt på morgonen. De får givetvis inte dra nåt ur min mun. Det har jag aldrig gjort tidigare och ska det göras någon gång får de fan ge mig sövande eller nåt. Till något roligare då, jag handlade ju lite i Gävle och tänkte nu visa er lite av det jag köpte! Ni får ursäkta bildernas kvalité, men hade nån inställning på mobilen tydligen när jag tog dem, så det blev fokus på vissa delar bara – men det får ni leva med.

Nya sovbyxor, inte världens charmigaste bild, men materialet i byxorna är otroligt charmiga.


En påse köpte jag.
Närå, det gömmer sig två presenter där till min mamma!
En box till vår rumsavdelare som nu står mot en vägg och inte fyller sin ursprungliga funktion, men fungerar ändå. Typ. Behövde någonting att bara vräka ner saker i som jag inte orkar ta tag i. Då passade denna perfekt. Köpt på Rusta.

Ett fotoalbum! äntligen. Efter onödigt mycket letande slutade jag leta idag och bara köpte ett på bokhandeln i Hudiksvall.

Har ni provat tvålen från lagerhaus? om inte, ni borde verkligen göra det. Så fantastiska dofter. Älskar den med citrongräs och olivolja!
Lite småplock från the body shop. Ville köpa så mycket mer och större flaskor men jag har redan skåpen fulla egentligen. Dock var doften moringa och mango slut, plus att småflaskor är perfekt att ha i väskan.
Placeringen på dessa ljus är just nu i köket, men kommer nog hamna i hallen eller vardagsrummet.
Det är fyra nyinköpta prylar i samma bild (upptäckte jag nu). Dock köpte jag inte allt igår men: Svarta lampan, runda spegeln och ljusstaken med lappen kvar. Sist men absolut inte minst: Abbey Road i hallen. Vi har bara musiktavlor därinne. De vita väggarna är fyllda nu med färger och människor.
Sen köpte jag en ny t-shirt som jag antagligen kommer slita sönder.

Sen inhandlade jag slitna ljusa jeans och en tunn blommig blus. Gissa hur trött jag var igår när vi kom hem. Och hur trött Gustaf var! stackarn. Nu ska jag svara på lite mejl, äta propud och ta det lugnt en stund.