M Å N D A G

Här hemma är måndag the shit. Jag och Gustaf älskar måndagar. Ja, det är sant och ja, det går emot många andras syn på just första dagen i veckan. Men vi får så mycket gjort, det är början på en ny vecka, nystart med andra ord. Vi har listor och är oftast fyllda med energi. Planerar resten av veckan och försöker hålla ångan uppe. Söndagar är inte våran dag däremot, då står livet still en stund och det känns inte lika roligt. Nu ska jag visa er vilka hudvårdsprodukter jag använder, ibland använder jag mer, ibland mindre. Det beror lite på vilket humör jag är på och givetvis också hur mycket tid jag har.

En rengöring från Maria Åkerberg, denna använder jag när jag har smink, sprutar lite på en mikrofiberhandduk och låter oljan lösa upp sminket.
Efter oljan använder jag Clarins rengöring för känslig hy, gillar den väldigt mycket faktiskt, funkar perfekt för oss med torr och lite känsligare hy.
The ordinary, ojoj, billigt och hittills bra för min hy. Detta är en mask som jag sover med (det står att man kan sova med den varje natt men jag brukar bara ha den ibland). Det är som ett serum som skonsamt exfolierar huden. Min hy har inte riktigt vant sig med syror än så jag är försiktig helt enkelt. Men jag vaknar med en riktigt len och fin hy. Det gillas!
Nu när jag ännu är inne på masker så fortsätter jag på den banan helt enkelt. Denna mask är från the body shop och SNÄLLA, den är så himla bra. Doftar honung och ger ansiktet en riktig fuktboost. Jag använder den typ en gång i veckan, cirka 10 minuter. Lämnar huden så len.
Honung i ansiktet? ja tack!
En annan goding som jag hat/älskar. Ibland fungerar den utmärkt och ibland inte. Masken ger mycket fukt och passar känslig hud. Den innehåller apelsinblomvatten och aprikosolja bland annat. Jag tror att min hud är lite känslig för citrus, men ibland använder jag denna på hakan och i pannan, samt på näsan.
Den roliga lermasken! använder den för sällan alltså. Helt sjukt vad rolig man ser ut. Den bubblar upp i ansiktet och spegelbilden kan man inte ta seriös. Superrolig ansiktsmask som lämnar huden ren och fräsch.
Kylande ögonserum. Qlinique är verkligen ett märke jag ofta går tillbaka till. Älskar deras hudvård. Jag förvarar serumet i kylen och använder den på morgonen under trötta ögon, så skönt.
En ny kylskåpsvän, The ordinarys ögonserum. När jag upptäckte att dom sålde serum med kaffe i måste jag givetvis köpa! 79:- senare har jag nu testat denna och gillar. Men det är inte som det andra serumet, istället för en som man bara kan rolla under ögat så är detta en pipett. Jag är ju lat, så allt som tar lite längre tid suger ju. MEN dom dagar jag inte är lat använder jag den här med glädje.
Igår var jag trött, och lite cool.

Nu ska jag packa en låda med Hustomten, sen ska jag äta tacos! vill också bara tala om att jag INTE använder hundratusen masker och fixar mitt ansikte varje dag. Skulle aldrig orka.