M Å N D A G

Imorgon smäller det! då får vi tillträde till huset och jäklar vad vi har, hela veckan, fixat. Möte med rörmokare, elektriker och snickare. Vi ska ju göra om badrummet och vet ni? det kommer bli snyggt som fan. Men det tar tid. Tomas har hjälpt oss att måla upp rummet på datorn, måttat och fixat så det går att se rummet från alla håll och kanter. Imorgon ska vi ta första lasset med saker till huset. Saker vi inte behöver ha i lägenheten dom kommande sex veckorna. Vi kommer ju bo kvar i lägenheten i sex veckor, men sen flyttar vi in. Det känns helt overkligt! flytta fån 80 kvadrat till hela 145 kvadrat! jag längtar, men samtidigt kommer jag sakna området vi bor i nu. Fina grannar och lättskött. Ni kommer såklart få följa med i resan under renoveringen. Förra veckan var fullspäckad. Jag fyllde år, vi var på Oliwers dop (är en stolt fadder med vissa ansvar). Jättemysigt på alla sätt och vis. Men shit, shit vad vi inte stannat upp här hemma och andas. Utan bara gått på nästa projekt, eller annat göra. Ni vet säkert hur det är, när allt bara rullar på framåt, och fort går det.

Jag och Samuel diskuterar robotgräsklippare på min födelsedag. Båda utan skor såklart.
Ibland går det jävligt fort.

På min födelsedag åkte vi hem till mamma, fick fika och presenter. Jag fick parfymen som jag önskat mig. Blev kär i reklamen och senare, även doften. Gucci memoire. När doften fått satt sig på huden, då är den en dröm. Jag länkar videon nedanför.

Jag skulle kunna skriva en bok om reklamen, allt är rätt med den. Jag fick även ett par trådlösa hörlurar av Hustomten, som inte ramlar när jag springer eller hoppar. Otroligt bra med andra ord! helt ärligt fick jag så mycket fint att jag nästan skäms. Presentkort, massage, pennfack i skinn, pennor och massa annat fint.

Nu ska jag torka håret och recensera produkter på lyko.se , har fått hem lite utskick av lyko som dom vill att jag testar, resultatet blir nog bra! kanske skriver några korta rader även här senare.