S M I N K S M I N K S M I N K

Idag sminkade jag mig och tänkte dela med mig av vad jag använder just nu. Jag sminkar mig inte så ofta men ibland hamnar jag i perioder där jag tycker det är skitroligt, idag var en sån dag när jag kände mig taggad att sminka mig. Jag länkar inte alla produkter men det mesta av produkterna finns på Kicks och Lyko. På sommaren gillar jag att ha mjuka varma färger, mycket brunt och neutralt.

Den lilla ögonpaletten med fina varma nyanser, brunt, rött och neutralt. Den här brukar jag ta med mig när jag reser. Tror Lyko har 20% på Urban Decay i skrivande stund faktiskt.
Älskar att använda vibrate på hela ögonlocket, gå in med hot spell i globlinjen och ytterkant sen på med wild thing i ytterkant. Jag använder den mörkaste skuggan längst övre fransraden för att skapa mer djup.
Mina tre älsklingar. Linda Hallbergs borstar är verkligen en dröm. Jag köpte ett pack på kicks med flera borstar i. Så himla bra alltså. Men nästa köp blir från Hickap, vill verkligen testa borstarna som alla pratar om. Plus att de är relativt billiga mot för andra borstar.
Luxie har också borstar som jag inte kan leva utan nu när jag testat några. Slitstarka och jättefina.
Jag är helt kär i denna foundation! trots att den är heltäckande (kör annars på låg täckning), men denna är så lätt på huden! jag använder inte mer än en halv ärta och blandar den med…
Denna! en flytande highlighter typ. Älskar hur glowig jag blir av kombon.
Foundationborste från real techniques, har haft den i över ett år och håller än trots många tvättar! ibland använder jag mina fingrar när jag applicerar foundation och ibland använder jag en make up svamp, beror lite på vilket resultat jag vill ha. Svamp använder jag oftare på vintern, täckningen blir lite högre. Upplever jag!
HIghlighter från Revolution, en palett med strobe-serien. Jag använder mest den i mitten som är lite mjukare i färgen. Den ljusaste av dem, längst till vänster, använder jag ibland på ögonen faktiskt! mycket glow!
Highlighterborste, tror det här också är från Luxie, så mjuk, så bra och jag ÄLSKAR den. Vill aldrig att den ska gå sönder. Jag har typ tre stycken borstar som jag använder men kommer alltid tillbaka till denna.
Butter bronzer från physicians formula. Går att bygga upp, blir inte fläckig och ger ett fint glow. Har en matt bronzer från h&m som jag använder när jag inte vill ha så glowigt. Men den här rekommenderar jag verkligen, håller hela dagen.
Bronzerborste från kicks, tror det är en limited edition. Köpte den pga så fin design, men behöver egentligen en ny. Ska nog unna mig ett set från hickap faktiskt.
Till alla er som är som mig: VARSÅGOD. En concealer som ljusar upp men är tunn i konsistensen och inte lägger sig i fina linjer. Märket är clarins.
För en som inte fixar ögonbrynen så ofta (jag är en av dom), så funkar Revolution micro brow pen från makeup revolution galant! borstar upp ögonbrynen, sen smackar jag på lite av denna.
använder ögonbrynsborste från kicks egna märke till ögonbrynen, spraya på lite settingspray idag innan jag borstade upp ögonbrynen och oj vad bra det blev. Så tips tips 😀
Face mist från the body shop, ger en jättefin lyster. Kan användas under och över smink. Coco calming återfuktar och lugnar huden. De har flera olika face mistar.
Jag har testat dyra mascaror, riktigt dyra. Men hittills har ingen slagit denna från Loréal. Ger volym och klumpar i n t e. håller riktigt länge och smular inte så man avslutar dagen med pandaögon, haha.
Testade setet som jag köpte i Grekland men inte riktigt gillat. Mest för att det är ett matt läppstift men också för att färgen är lite för mörk. Men idag fick jag till det ganska bra ändå. La på ett krämigare, ljusare läppstift i mitten av läpparna och det blev faktiskt riktigt bra.
resultatet! varma färger, lite höstiga faktiskt!