LIVET

S Ö N D A G

Jaha, gissa vilken tid jag somnade? eller nej, ni behöver inte. 06:00 imorse la jag mig i sängen. Gårdagen var riktigt rolig. Vi åkte hem till Tomas. Ante gjorde mat och sen spelade vi ett brädspel där vi skulle bygga vingårdar. Olof kikade upp hur länge det skulle ta att spela, och enligt beskrivningarna 45-90 minuter. Vi höll på i typ fem timmar. Mamma och Christian kom en sväng så vi bytte till frågesport. Gustaf var tusen procent säker på att han skulle vinna vinodlingsspelet men Tomas var den med mest poäng. Så inte vet jag vem som vann. Idag tror jag ingen bryr sig heller, helt ärligt. Karro kom förbi med söta Oliver också, 3 veckor gammal och han tog en stor del av mitt hjärta. Hur gullig får man bli egentligen?

Världens minsta sötnos <3
Jag fixa till mig igår också. Eller fixa.. tog på mig en lite snyggare topp, lördagstoppen!

Vid 02:00 hörde kusinen av sig, hon ville hem från Hudiksvall. Eftersom att jag körde och hon tydligen var ensam, kände jag att det inte fanns nåt annat än att hämta henne. Hon har aldrig ringt efter skjuts eller hört av sig om hjälp i den bemärkelsen. Så jag satte mig i bilen och hämtade en taggad brud, sen bar det av mot Delsbo igen. Olof var schysst och följde med mig och höll sällskap. Sen hamnade vi hemma hos oss, lite resorb till dom smått fulla och mycket vatten till mig. Musik, prat och allsång fram till 05:00 ungefär. Avrundningen fick bli kaffe och prat. Sen säng. Efterlängtat!

Idag vaknade jag i skaplig tid (typ kl. 12:30). Började dagen med att åka till affären och handla till ett möte med Greta. Fruktsallad och kaffe, schemasättning för kommande månad och lite annat. Gustaf mår väl lite sisådär idag, jag mår lite bättre. Nu ska vi beställa mat och sen bara vräka oss i soffan en stund. Känns som att jag tränat i femton timmar utan vila typ, helt slut i kropp och själ. Men det var roligt!

Jag funderar på att kika upp hur man skär och lägger upp frukt på ett snyggt sätt. Idag blev det mest bara.. massa frukt på en hög. Jag ä l s k a r när det ser proffsigt ut, någonting som jag får träna på. I Spanien kanske? tiden borde ju finnas där. Om inte annat väldigt god frukt!