T O R S D A G

Jag är helt slut i kropp och själ! hela veckan har gått till endast arbete. I måndags var jag på Capricorn till 18.20 ungefär. Resten av veckan har varit 100% skola. Eller snarare 100% vandring. I tisdags började resan mot Nyvallen, där tältade jag, mamma och Annika med cirka 12 elever i olika åldrar. Vi hade riktigt roligt! barnen badade, skrek åt ormar, lyssnade på musik och drog skämt som fick allas smilband att rycka. Några var impad på Tomas fyrhjuling. Andra hade panik av skogslivet en stund.

Idag var inte vädret det bästa, vilket ledde till att vi tog bilar dit vi skulle vara, det tog en stund innan eleverna tyckte det var roligt. Främst pga blåst och trötthet tror jag. Hursomhelst, gjorde de egna fiskespön och hade tålamod med vimsmajjan (jag), som hade glömt att fixa både flöten och krokar. Det löste sig, såklart. Vi åt lunch hos mamma, och efterrätt! en av eleverna fyllde år igår så vi firade henne lite innan vi gick ner mot sjön igen.
Imorgon ska vi åka flotte, göra kolbulle och fiska. Veckan kommer sluta bra. Så är det bara. Trots att jag är slut, så har allting hittills varit otroligt roligt.

Sååå, fest i helgen? nej. nej. N E J. inte för att jag dricker mer än typ två gånger per år, men jag ska sova i helgen. VILA. För nästa vecka börjar det igen.

Livet alltså.

Några elever fick ta bilder också. Vem som tagit vad vet jag inte, det spelar nog ingen roll i detta sammanhang heller. Fina blev de iallafall.