ä n t l i g e n

I’m back! äntligen har Hustomten, efter lite strid, mycket tålamod och några mejl, gett mig chansen att börja blogga igen. Det är ju så att jag inte kunna blogga p.g.a problem inom.. ja, skitsamma, jag vet inte men han har ordnat det i alla fall! så, ni kanske undrar vad jag haft för mig? well, jobbat. På tre olika ställen. Inte inom samma område. Jag har börjat arbeta på Capricorn igen, givetvis kvar på Waldorf och är även på bion i Delsbo vissa kvällar. Ett tag arbetade jag på Hälsocentralen också, men fick (tyvärr) tacka nej till vidare jobb då det blir alldeles för mycket.

Men jag har inte bara arbetat! jag har hunnit med en resa till fjällen med familjen. En natt på spa i Sundsvall (södra berget, rekommenderar varmt) och en tripp till Himlabadet. Allt på kort tid. Under en månad, om jag ska vara ärlig. Haha. Skitkul har jag haft, med både vänner och familj. Sjukt att det jämt ska vara allt eller inget med mig dock.

På tal om skitkul, jag tränar fortfarande (såklart), med mamma, syrran och Hustomten. Både gym och kondition.

En annan sak som är skitkul är att vi bokat resa till Spanien, en enkel resa till hösten, alltså inte att resan kommer bli enkel. Utan en ENKELBILJETT. Palla veta när man vill till Sverige igen.

Nu ska jag baka maränger, hemmagjorda. Med sötströ och äggvita.
RECEPT:
två äggvitor
ca två msk sötströ
typ liiiite citronsaft (alltså saft från färsk citron). Kan uteslutas.

Sätt ugnen på125 grader, ta fram en bunke som inte är plast om du har. Annars ta en plastbunke och investera i en icke-plast vid ett senare tillfälle (tog mig typ ett år, ehe).
Ta två äggvitor, vispa på låg styrka i cirka en minut.
Häll i sötströ samt några droppar citron, öka styrkan på elvispen. Vispa. VISPA. V i s p a länge. Typ 8 minuter. Eller tio.

Klicka ut de vita smarriga icke-klara marängerna på bakplåtspapper, låt vara i ugnen typ 55 minuter. Ställ ut, låt svalna. ÄT MED NICK’S SOCKERFRIA GLASS. Det tänker jag göra.