L Ö R D A G

Det känns att det är långhelg. I torsdags så skjutsade jag barn och kom hem till fulla huset med kockar. Med fulla huset menar jag tre. Gustaf, Andreas och Tomas. Andreas är den där vännen som kan laga mat riktigt jävla bra, ni vet, den där som faktiskt v i l l göra en hemmagjord bearnaisesås. I torsdags gjorde han det. Vi grillade och från att bara vara fyra som skulle äta, blev vi ganska snabbt åtta. Lisa, Ulf, Alex och Karro kom. Lille Oliwer var såklart också med.

Att skjutsa barn är ju kul!

Visst är det härligt, när man inte varit hemma, att komma hem till folk som fixar? jag älskar att mötas av musik, folk och veta att jag egentligen inte behöver göra så mycket mer än att hjälpa till. Jag hade inte ansvaret över såser som kanske skar sig, jag hade inte ansvar över köttet (mer än att grilla lite). Det är skönt. Mitt ansvar blev att duka fram och försöka trolla med knäna så vår inglasade altan skulle ge plats till åtta personer och en söt Oliwer.

Jag vet inte om jag nämnt här på bloggen, men jag har med lycka i själen tackat ja till att bli Oliwers gudmor. Andreas, kocken ni vet, och Karros storebror har fått äran att bli gudfar. Vilken kombo va? shit va mycket bus vi ska lära ungen! torsdagskvällen gick över till morgon innan vi kom i säng, sen var det bara hoppa upp och mötas av en regnig fredag. Jag hade tänkt springa på morgonen men var alldeles för trött och noll lust på grund av vädret. Istället åkte jag hem till mamma. Igår blev det också sent. Gustaf och jag varvade serier med långa samtal innan vi somnade. Idag då? jag är mosig i hjärnan, har mycket att tänka på, mycket att rodda i, men idag tänker jag, oavsett, träna. Inomhus, för ute är det skitväder och jag gillar inte att springa i skitväder.

Mosen, under middagen, berättade Andreas stolt att det är 300 gram smör i mosen. Det var därför den var god. Och ja, den var jävligt god.

Idag har jag mer än träning att stå i. Papper ska letas fram, timmar ska räknas. Ni förstår, jag kommer inom kort att skriva under ett anställningsavtal som ska bli så jävla roligt. Vintern har varit lång, men nu är fan våren här.