L Ö R D A G

Igår var det riktigt mysigt. Lisa bjöd mig och Gustaf på mat. Vi började med ett glas bubbel hemma och skulle egentligen komma iväg vid 18 men det blev senare än så. Det är svårt att sluta prata när man väl kommit igång. Vi tog oss en promenad till en restaurang som heter Albahaca, väldigt trevlig personal och god mat. Jag var vrålhungrig och åt en riktigt bra biff. Jag tror att stället är mer inriktad på fiskrätter som jag ätit där förut och varit riktigt nöjd med. Efter bröd, kött, vin, kaffe och glass gick vi vidare till ett vinställe. Ett glas bubbel till sen var vi nöjda. Idag har jag pratat i telefonen, länge. Sen har jag handlat inför kvällens mellomys. Vi ska göra köttfärssås med rödvin och en jävla massa champinjoner. Kommer nog bli bra.

Idag blev det ingen träning utan istället tog jag ett långt bad och har inte gjort nåt särskilt alls. Det är viktigt med vila. Men imorgon ska jag nog ge mig på ett träningspass. Förhoppningsvis så springer jag, då målet är tre gånger i veckan här i Spanien. Men det kan bli hemmaträning också.

Imorgon åker Lisa hem och som vanligt är det alltid lika jobbigt när någon ska åka härifrån. Det är samma jämt. Jag vet ju att jag och Gustaf kommer få det helt fantastiskt här ensamma också. Men vi har inte varit själva på väldigt länge så det kommer bli annorlunda. Jag har räknat ut att det blir många fikastunder, en och annan öl, flaska vin och givetvis shopping. Vi kommer fira alla hjärtansdag här också. Vi har inte planerat nåt alls, men en puss ska han väl få i alla fall 😉