M Å N D A G

Okej, så veckan började med ett träningspass med Gustaf och mamma. Jag och mamma tränande främst rumpa och ben. Testade en ny övning (good morning med skivstång) och sen höftlyft i splitmaskin. Vi har testat good mornings förut men det var längesedan. Idag ska vi åka hem till mamma, jag ska jobba och hon ska bjuda oss på tacos. Veckans schema är fullproppad med saker att göra. Största anledningen är för att vårat liv ser ut så just nu men också för att vi snart åker till Spanien och då behöver jag fixa lite innan det blir en lång semester. Nästan 20 dagar blir vi i den lilla byn vid havet, som jag längtar!

Imorgon ska jag träna med mamma på morgonen, sen blir det badet med Gustaf och min kusin. Efter det ska jag förbereda Italiensk pizza inför onsdagen, då ska vi nämligen ha spelkväll med Stina, Ante och Tomas. Jag ska göra en äkta italiensk deg som ska jäsa över natten. Kommer bli roligt att se slutresultatet! På förmiddagen ska jag, mamma och kanske Gustaf åka in till Hudiksvall. Vi ska testa ett utegym där inför en tävling som vi ska vara med på i slutet av sommaren. Annelie hade hittat ett ställe som vi nu ska undersöka. Efter det ska jag hämta ut mitt nya och första, svenska pass och sen ska vi titta på nya sängben på Mio. Jag ska också vara barnvakt innan spelkvällen och italienska pizzor. Torsdagen bjuder nog mest på vila, fixa med schema och antagligen städning. Min helg är dock oplanerad, precis så som jag vill ha den. Vill inte planera den för mycket då jag kanske känner för att låsa in mig med femtontusen liter glass och greys anatomy. Det enda jag vet är väl att träningen inte ska uteslutas.

I Spanien kommer jag fortsätta träna såklart. Fokuset då kommer ligga på kondition och yoga. Givetvis styrka också men inte i samma utsträckning. Ni som vill träna hemma av olika orsaker så har jag ett tips: ladda ner FMTK-appen. Jag har rekommenderat det förr men det skadar inte att rekommendera igen. Där finns både program och pass att följa, med instruktioner och nivåer på hur jobbigt man vill att träningen ska vara. Den appen använder jag ofta när jag är utomlands. Jag har tänkt flera gånger på att fixa gymkort i Spanien, men aldrig kommit mig för, därför passar hemmaträning mig perfekt när jag är långt ifrån mitt egna gym.

Mamma, hon ska också träna, utan mig. Vilket betyder att jag ska fixa ett träningsschema till henne under dom dagar jag blir borta. Jag kommer också se över hennes matrutiner då dom är relativt värdelös just nu (hon hoppar över måltider och undrar varför hon är trött hela tiden). Det måste vara det största misstaget för tränande människor: äter för lite, äter fel eller sover för lite. Jag har inga källor på detta men utifrån egna erfarenheter och vad folk sagt, så drar jag helt enkelt den slutsatsen.

Hit ska vi snart.
Skrivet i: MAT