M A T K O M A

Idag gjorde jag stuvade makaroner för första gången i mitt liv. Jag har faktiskt aldrig gjort det helt själv någon gång. Jag ringde mamma via duo och pratade recept. Det fick bli hennes, för hennes är bäst! Sötkråkan har haft en kompis på besök, dom har bakat och fått handla ingredienserna själva. På en bmx har hon cyklat i regnet (självvalt) och handlat. Det är roligt att se hur fort det går, nyss var hon fyra bast. Inte längre. Imorgon ska jag åka hem till syrran och slipa linneskåp, lägga på nån färg för att sen måla på den riktiga färgen. Strax ska jag byta om och köra dag sex av min trettio på yogan. Jag vill egentligen hinna med yoga på morgonen men oftast så gör jag inte det. Hatar att göra yoga efter middagen, känns som att jag rullar fram, haha. SPECIELLT efter stuvade makaroner, det är så sjukt gott och mättande.

Sötkråkans egengjorda supermuffins med extra allt. Ska säljas för femton kronor i hennes mack hemma hos mamma.
Med exakthet pekar hon ut lillasysters muffins.
Det ser ut som risifrutti, men låt er inte luras! stuvade makaroner och bacon är vad det är: jävligt gott.
Hustomten tog en eftermiddagsvila, snyggaste stilen i byn.
FÖRSTA gången jag har mörka ögonbryn, känner mig otroligt ovan. Hustomten säger att jag passar i det, syrran säger att jag är ovan, men när jag vänjer mig kommer jag tycka det är snyggt. Själv är jag lite kritisk.

Recept på stuvade makaroner:
1 liter mjölk
5 deciliter ideal makaroner
salt
socker
peppar
muskotnöt
Häll makaroner och mjölk i en kastrull, koka upp under omrörning. Sänk graderna och fortsätt röra, när det tjocknat, sänk graderna lite till. Rör om då och då, häll i salt, socker och muskotnöt. Om det blir för tjockt, späd ut med mer mjölk bara. Servera med bacon, korv eller nåt annat gott!