R E N O V E R I N G

Nu har bästa hantverkarna från Delsbo Timmerhus och hyvleri AB börjat rivningen av badrummet, ett steg närmare att få flytta in på riktigt. Fort går det! de började igår och nästan allt är ute. Ni ska såklart få bilder, under helgen bjuder jag nog på en ritning också.

på väggen har Patrik (snickaren) satt upp ritningen som Tomas så fint fixat utifrån våra önskemål. HELA badrummet ska ut och göras om.

I badrummet ska vi ha en gråskala med mässing som inredning. Handdukstork, duscharmaturer och kran ska vara i mässing. Vi ska ha en stor dusch och stort handfat. Kommer bli så bra när det väl är klart. Under tiden koncentrerar vi oss på att packa, packa, packa. Idag har vi hunnit packa två lådor med köksgrejer som vi ska åka med senare ikväll, förhoppningsvis får vi med oss grill och annat som står ute just nu. Det är ju trots allt bara fyra veckor kvar innan vi ska vara klar i lägenheten, med flyttstädning och annat. Är så glad att vi började packa lådor i tid, annars hade det varit stressigt nu. Nästan hela förrådet är klart och det mesta i vardagsrummet förutom alla stora saker. Vinterkläder, vinterskor, halva min garderob och Gustafs garderob är uppackat och klart i huset. Kontoret, dator, rumsavdelare och skänkar har vi också hunnit flytta. Jag kommer från en familj där vi flyttat ofta, korta sträckor men ganska ofta ändå, så har flyttvanan, haha.

Frukosten efter gympasset idag var ju löjligt god.

Idag gymmade jag med Andreas, klockan 10:00 var jag på plats och körde mestadels rygg men Andreas har ju övningar som är roliga också, så blev lite allt möjligt. Först körde jag latsdrag, militärpress och lite mage. Sen blev det armhävningar med Ante och nån övning som heter rose? sjukt jobbig i alla fall.