Vad får jag i mig på en dag?

Nu kommer ännu ett inlägg som jag aldrig tidigare gjort (vad jag kan minnas). M e n, det är roligt att prova nya saker! så idag tänkte jag bjuda på vad jag åt igår. Bjuder också på ett recept och lite tips. Tänkte först strunta i gårdagens matintag och göra om det idag. För det var en tråkig dag igår gällande mat. Haha. Sen kom jag på, att det kanske är bra att visa en tråkig matdag? okej, här kommer min tråkiga matdag:

Frukost: vaniljyoghurt, flingor (eller hästmat som Gustaf kallar dessa flingor) och blåbär (frysta). Sen hårdbröd med philadelphiaost, vanlig ost och gurka. Simpelt, men gott.
Efter träningen blev det mellis. Jag gjorde kvargbröd och åt lite sallad till det. Givetvis hade jag mjukost på brödet också.

Recept på kvargbröd:
Sätt ugnen på 200 grader
1,5 deciliter naturell kvarg
1 ägg
1,5 deciliter havregryn
Ungefär 1 tsk bakpulver
riven morot (inte för mycket, men typ en halva).
salt
BLANDA ALLT
Klicka ut smeten på bakplåtspapper och in i ugnen typ 25 minuter. Jag fick fem bröd av denna smet.

Dålig bild på min middag, men jag tror ni överlever. Detta är en sallad, med kvargbröd. Jag blandade massa gott i en skål: babyspenat, paprika, gurka, tomater och tzatziki (alltså denna sås är min räddare när jag vill äta sallad och piffa upp den). Kokade broccoli också och ringlade över lite ost.
Till kvällsmål åt jag kvarg, flingor och ringlade över karamellsås. Alltså jag är en sockerråtta, så detta är perfekt på kvällen. Till detta åt jag fruktsallad. Senare på kvällen blev det lite saltlakrits. Alltså, saltlakrits kan jag inte riktigt leva utan.

Idag ska jag göra samma sak igen tänkte jag, och visa imorgon helt enkelt. Kanske ännu tråkigare, eller ännu roligare. Vem vet.