S P A N I E N T A C K

Vilken resa jag och min älskling har fått. Än är den inte klar dock. tre dagar till med värme och sol. Min pappa har varit här också, för första gången. Det var riktigt roligt att få vara med honom utomlands i fem dagar, syrran var ju också här. Så mycket Yatzy som spelades under fem dagar borde få skrivas in i rekordboken. I tisdags kom Lisa och Ulf, sen dess har det varit full huggning. Onsdagen spenderades i Marbella, torsdagen på Ikea och igår fick vi än en gång gå på Malagas vackra gator. Nu ska jag äta en brunch med familjen och med lite tur hinner jag blogga mer senare! jag bjuder på lite bilder som jag och Gustaf tagit under två dagar.

 

   

 

Om jag bortser från min öronvärk, om jag bortser från att jag inte haft orken till träning eller knappt springturer, så måste jag säga att detta varit så viktigt för mig just nu. Jag behövde verkligen sex veckor i ett annat land, med annan mat, med andra folk, med andra intryck. Jag behövde verkligen andra dofter, samma sol, men annan luft. Jag behövde verkligen det. Och det fick jag. Med familj, med vänner.

Nu kan jag åka hem till ett nyrenoverat sovrum, med nya tapeter, ny garderob men med samma man i sängen, att få vakna med honom. Då spelar det ingen roll vart i världen jag är.