G Å R D A G E N

Igår började vi med att ta en promenad ner till vårat stammisställe, förr La tarasca, nu Ir Baretto. Vi drack gott kaffe och åt lite frukost. Jag tog en croissant och Gustaf åt crêpes fylld med choklad. Sen bar det av till Miramar med taxi! shopping stod på agendan nämligen.

Väl inne i köpcentret så hade jag en plan, eftersom jag var i behov av saker så kändes det bättre att handla också. Ni vet, ibland åker man bara in och tittar på saker, typ köper bara för att köpa. För min del känns sån shopping inte bra längre, när jag var yngre älskade jag att komma hem med krafs. Nu älskar jag att komma hem med krafs som jag faktiskt behöver och vill behöva. Gustaf behövde endast en parfym. Jag behövde hundra andra saker:

Denna sminksvamp har jag letat efter hemma i Sverige, insåg att det är lite svårt att få tag på. Spanien däremot, här var det lätt.
JUNO & Co. heter märket och jag har sett en tjej på Youtube använda den, prismässigt värt att testa då en svamp kostar 5 euro.
En bronzer som fått bra betyg rent allmänt. Märket heter physicians formula och hur fel kan butter bronzer bli egentligen? jag fick loss den för ca 9 euro.
Denna goding är det enda jag egentligen inte skulle köpa, men verkligen ville ha. Jag har suktat efter den länge men snålat ur. Dock var det svårt att inte köpa den när det var 40%. Jag tror ord.pris är 36 euro. Jag menar, kom igen? så fiiiiiiiin.
En setting spray från NYX, jag har haft lust att testa den länge men känt att det varit onödigt då jag har haft en. Nu har den tagit slut och jag valde att köpa denna!
Dagar vi inte orkar tvätta håret!
Catrice, ett nytt märke för mig, men har fått fina recensioner. Billigt var det också. Detta är ett veganskt läppstift som jag blivit rekommenderad.
Mascarornas mascara! 4 euro och ska klå många high end mascaror ute på marknaden. Eftersom att man egentligen ska byta mascara var tredje månad kan man lika gärna köpa på sig. Jag kommer inte öppna denna än då jag har en på gång redan.
Vad är detta för ägg tänker ni? det är ett skydd för sminksvampar! helt perfekt att ha när man reser. Jag har alltid haft problem när vi ska bo på hotell eller liknande. Smink vill jag gärna ska hålla sig fräscht såklart, eftersom det ska läggas på mitt ansikte. Nu kan jag förvara min sminksvamp enkelt och ganska gulligt också. 2 euro kostade denna!

Gustaf tyckte de var fin. Så jag kunde inte låta bli att testa, och jag kunde inte låta bli att tycka de var coola.

Efter shopping och lite kaffe så var det dags för en supersen lunch, vi åt på nåt tacoställe som jag gillar. Jag köpte en sallad och Gustaf en burrito. Sen var det liksom sista rycket. Jag handlade lite saker till alla därhemma och Gustaf var en äkta shoppingvän. Sådär som man inte tror killar ska vara, exakt så var han. Tack för det <3

NU ska jag träna, sen köra yoga. Hade tänkt springa idag men.. jag orkar faktiskt inte. Det får bli hemmaträning idag. Imorgon är det fredag och en hjärtans dag, en dag för hjärtan. Jag och Gustaf ska boka bord på en restaurang vi älskar, äta gott och bara må bra. Gör ni nåt särskilt på dagar med hjärtan?