F R E D A G

Fyllspäckat! det är bara förnamnet på våra veckor nu. Vi har hållit igång alla dagar, hela juli. Packning, främmande, middagsbjudningar, borta, hemma, träning. I söndags tränade vi ute vid skateparken och barnen, både kända och okända ville vara med. Riktigt roligt. Jag fick ställa om den tänkta träningen med mamma till en mer barnvänlig träning. Måndag kom och gick, tisdag med. Nu är det helt plötsligt fredag och jag ska snart ut på min andra springtur för veckan, siktar på 4 kilometer, men kan bli längre. Ikväll kommer Nicolina och Isak hem från Gävle, mamma ska hämta dom. Kommer bli roligt! idag har vi hunnit rensa lite i garderoben och packat ner mycket av våra vinterkläder, jag har lagt ut både skor, kläder och väskor till försäljning, förhoppningsvis blir jag av med lite. Jag har hunnit sälja en set med byxor och linne samt en t-shirt. Men vill ju bli av med allt, funderar på att lägga ut i andra säljgrupper också. Får se om jag orkar sen.

Igår var jag barnvakt åt Samuel, min kusins son. Första gången han var hos mig ensam men det kommer inte vara den sista! vilken stjärna. Inte ett dugg blyg, supernyfiken och bara megagullig.

Nu ska jag sluta bomba er med bebisbilder. Haha, men visst är han sötast?!
Igår kom Robin och hans familj på fika också, supermysigt. Vi satt ute på altanen och pratade, käka sockerkaka och drack kaffe. Efter det kom Tomas och vi åt sillmiddag. Ibland blir jag supersugen på sill och färsk potatis. Igår var en sån dag! nu ska jag ladda batterierna för en springrunda, sen ska vi fortsätta packa här hemma. Försöka komma på någon bra middag sen blir det nog bara en kväll framför Tv:n hoppas jag. Den här helgen hoppas jag blir lugn, har varit fullspäckat i veckor nu, så behöver vilan.