L I N N E S K Å P E T P A R T. 2

Igår flyttade jag och Christian linneskåpet från min syster till min vän Tomas. Jag ska fixa klart det där, blev så långt mellan gångerna som jag kunde måla och göra klart hos Stina. Hos Tomas kan jag vara ute i garaget och dona på utan att det stör. Så! idag har jag och Gustaf städat ut carporten och packat vår första FLYTTLÅDA. Jag vet att vi är ute i goood tid, men jag älskar att packa och ju mer vi packar nu, ju mindre behöver vi packa sen (logiken när det är 35 grader varmt är.. optimal). Efter träning, packning och lite fix i hettan, snodde jag ihop en bönsallad och sen bar vi oss av till Tomas. Plockade fram utemöblerna och av någon anledning tyckte vi att det var bra med lunch ute i solen? helt sinnessjukt. Efter mat så satte jag igång med skåpet, det kommer bli så bra. Längtar tills jag kan fortsätta. Idag la jag bara på grundfärgen, OM jag hinner imorgon ska jag stryka på ett lager färg, annars gör jag det i helgen.

Jag har delat mitt träningspass på Instagram, louiseemretsson , där hittar ni lite recept och annat kul också. Jag skriver passet nedan, men har gjort korta videos på Instagram som jag inte delar med mig av här, blev missnöjd med dom, men å andra sidan är det första gången jag gör nåt sånt här också, ska försöka lära mig att klippa och fixa i mobilen inom en snar framtid.

Det är tre olika block, två varv av varje och 12 reps av varje, givetvis kan du öka eller minska på allting! jag ökade till exempel repsen på magövningarna.

Block 1 – 2 varv:
Utfall med rotation 12 st
Alien 12 st
Armhävningsklättraren – ( tips, placera fötterna högre upp, exempelvis sten eller trappsteg, övningen blir tyngre) 12 st
Crunch till häldopp 12 st

Block 2 – 2 varv:
Benböj med hopp 12 st
Bänklöpning – (tips, gör höga knän om det känns lättare!) Sidoplanka hand mot fot – 12 på varje sida
Planka med benindrag 12 st

Block 3 – 2 varv:
Båt med twist 12 st
Sumogrodhopp 12 st
Sidoplanka till armhävning 12 st
Omvänd crunch till hopp 12 st
Svettpass deluxe 💦