L I N N E S K Å P E T P A R T 3

Idag gjorde jag andra strykningen på linneskåpet och det kan bli den sista innan detaljerna med kalkfärg ska målas. Min kära lillasyster är så snäll att måla mönstren som jag sen ska använda som schablon till skåpet. Kommer bli fantastiskt. Imorgon ska jag åka igen och titta på skåpet och se om det behöver mer färg. Jag har ju valt en ljusgrå färg så det känns som att det kanske krävs några strykningar för att det ska bli helt perfekt. Å andra sidan vill jag ju att det ska se lite slitet ut så, ja vi får se!

Hela den här veckan har varit fylld med att göra. Mest roliga saker att göra men jag har verkligen haft fullt upp. I lördags åkte jag och Gustaf till Gustafs mamma där vi åt middag med ett helt gäng. Jag och barnen åkte raggarbil och när klockan närmade sig 01:00 gick jag och Gustaf hem. Såklart var jag övertaggad och fick över Andreas på efterfest, sen satt vi i köket och pratade, pratade, sjöng och pratade till tidigt på söndagsmorgonen. Jag var bakfull söndag och måndag (en stor anledning till varför jag inte dricker alkohol är för att jag bli så dålig). Hursomhelst hade vi jättekul och mysigt. Det var värt det, såklart.

Någon form av yoga har jag hunnit med. Men har tappat lusten lite, anledning vet jag inte riktigt,

Jag vann hårprodukter från Lyko och ojoj vad bra de är! jag kommer skriva mer om produkterna en annan dag.

Idag har vädret varit grått och regn, regn. Kallt och mer regn. Men det gör inte så mycket, jag åkte hem till mamma en sväng och vi tränade. Det blev fem set av hantelpress, militärpress och triceps. Varken jag eller mamma var direkt sugen på träning men vi gjorde det ändå, även dom passen betyder ju någonting. Vi tog en kopp kaffe, pratade lite sen åkte jag hem. Där väntade Gustaf och Jessika, vi for till Tomas och blev hungriga efter lite målning så vi köpte hämtmat. Nu ska vi snart sätta oss och titta på sjölyckan, en svensk serie som finns på cmore. Liknar solsidan i humorn, rolig faktiskt! det är en serie som Jessika tipsat om och vi bestämde oss för att titta på den med henne.