T R E K Y R K O R R U N T

Vi gjorde det! vi cyklade 2.9 mil idag. Delsbo IF har anordnat en cykelrunda, tre kyrkor med fikastopp och det var riktigt mysigt. Mamma, jag, Annelie och Andreas bestämde oss för att cykla. Två timmar tog det ungefär och då fikade vi såklart också. Mamma hade en cykel som bara högsta växeln fungerade på, så efter typ halva vägen bytte vi cykel och jävlar vad jag fick trampa på för att komma framåt. Det kändes skönt, att få göra någonting annorlunda. Det sa jag idag också, om det hade varit en vanlig vår, hade vi antagligen bara sagt att vi ville göra det, cykla, men inte gjort det. Nu gjorde jag det, för att det är så mycket annat man inte kan göra. Som man vill göra. Hursomhelst, fint av Delsbo If att dom ordnade detta så bra.

När jag kom hem blev jag snabbt trött, fick huvudvärk och behövde egentligen vila. Men jag visste att om jag gjorde det, skulle jag inte komma upp igen. Istället packa vi in oss i bilen, tvättade bilen, storhandlade och överraskade Gustafs pappa med glass. Sundborn punsch. Tydligen älskar Micke det, och Gustaf har minnen från när han var liten, Sundborn betyder mycket helt enkelt. Väl hemma igen så åt vi lite mat sen varvade jag ner tillslut. Kikade lite i tidningar för inspiration, mestadels inredning och tips på förvaring. Snart ska jag köra ett yogapass faktiskt. Jag ska göra yoga i 30 dagar, idag är dag fyra, älskar yoga för det är varierande och man utforskar så mycket, speciellt kroppsligt, allt från balans till styrka och andning, yoga är kul!

Jag ställde en fråga på Instagram om ni ville att jag skulle lägga ut träningspass här på bloggen och det ville ni. Nu ska jag bjuda på ett pass som går snabbt (om man vill såklart) men som känns i hela kroppen.

Uppvärmning:
Löpning på stället 60 sekunder
Höga knän 30 sekunder
Stående ryggsim 30 sekunder

Övningar:
Alien – 10 stycken
Knäböj – 20 stycken
Snabba bergsklättraren – 30 stycken
Höga knän – 40 stycken
Jumping jacks – 50 stycken
Höga knän – 40 stycken
Snabba bergsklättraren – 30 stycken
Knäböj – 20 stycken
Alien – 10 stycken
VILA 30 sekunder
TRE VARV

Om ni är osäker på övningarna så googla, eller använd er av FMTK-appen, där finns nämligen detta pass! (tro inte att jag är så hurtig att jag skapar mina egna pass). Denna heter ”Alien-pyramiden” i appen och får ditt hjärta att banka lite hårdare och lite snabbare i cirka 30 minuter. Som nedvarvning valde jag att göra yoga.

Imorgon ska jag tydligen till tandläkaren, sen ska jag eventuellt gymma med Andreas på ett utegym. Efter det ska jag hem, svira om och sen vidare till Tomas. Vi ska fixa lite saker och äta tillsammans. En fredag helt i min smak! förutom tandläkaren då såklart. Det är inte min grej. Sötkråkan kommer också, så det blir en mysig helg, det blir det alltid när hon kommer.

Lämna ett svar