2020-04-24

BOOHOO. Ja, jag har handlar från bohoo och tänkte nu att liva upp er fredag med lite looks! har hört både bra och dåligt om boohoo, många säger att de har små storlekar och att sakerna inte riktigt håller, att de får hem kläder som inte alls stämmer överens med hemsidan osv. Jag blev däremot väldigt nöjd. Klickade hem ett par skor, en kimono och en skitsöt topp som kommer att användas under många sommardagar.

Jag tänkte att jag skulle ta bilder på lite accessoarer att pimpa looken med men det får bli ett annat inlägg. Idag har jag gymmat med mamma i källaren, blev ett snabbt pass på 20 minuter, för Jessika skulle hämtas på skolan. Trots snabbt pass, så blev det bra tycker jag. Vi körde benböj, axelpress, bicepcurls och tricepcurls. Avslutade med 60 jumping jacks och 20 armhävningar. Imorgon ska vi nog ha fokus på rygg, köra kettlebell och lite kondition hade jag tänkt. På söndag blir det att springa milen med mamma, Andreas och Annelie. Spännande träningshelg med andra ord. Men nu, NU ska jag visa mina kläder!

Jag köpte singoallatoppen i strl 36, och den passade perfekt. Fördelen med boohoo, är att du kan shoppa efter passform. Så om du är kort (som jag) kan du kika in på passformen petite. Där finns kläder för oss lite kortare. Denna är dock inte för korta, men passade fint ändå.

Ljusa jeans, mörk kort topp. Snyggt? snyggt.
Så himla fin grå/blå kimono. Perfekt att slänga på sig när man kliver upp ur sängen och snabbt som fan vill ha sitt kaffe. Denna hittar ni HÄR

Förresten, med Therese Lindgrens kod får ni 52% på allt utom rean! koden är THERESE. Vet dock inte hur länge den gäller. Allt som allt är jag nöjd och kommer absolut beställa fler kläder från Boohoo. Det är ju billiga saker så kvalitén på allt är säkert inte bra. Jag kanske hade tur den här gången.

Nu ligger jag i sängen, Hustomten ligger bredvid och vilar, snart ska vi slänga oss i bilen för att åka till Tomas. Ikväll ska jag och Jessika mysa i soffan med serier hon kommer få välja, det blir nog glass och dricka, som varje kväll ungefär. Ä L S K A R glass!