H U S K A S

Idag blev jag och Hustomten bjuden till Huskasnäs, så vi bestämde oss för att åka dit. Där redan var familjen. Innan vi åkte så tog jag en snabb springtur, har ju en stegtävling med svärmor, mamma och Andreas, så jag måste ju få ihop lite steg innan måndagen är slut. Just nu leder Lisa stort med snart 80000 (!!!) steg, tävlingen startade i måndags. Helt otroligt. Hursomhelst, efter springturen packade vi med oss halva vintergarderoben och åkte. Det tar en stund att ta sig dit men oj vad fint det är. Huset ligger vid vattnet nästan, de har två stugor och typ ett till hus som inte är isolerat än, så plats finns det. Gustaf fick direkt sätta sig på fyrhjulingen sen drog vi ner till vattnet, där bjöds det på korv och kakor. Lyx med andra ord. Efter korv så drog vi oss in till huset, flyttade sängar, tv:n, dammsög, rensade i hallen och åt mat. Full huggning. Resultatet blev bra, det är kul när man är några stycken så man kan hjälpas åt.

Imorgon ska jag jobba och fixa här hemma, måste rensa i strumporna och trosorna. Älskar att rensa och slänga saker som inte används. Eller skicka det vidare till nån som vill ha. Får se om jag hinner rensa i köket också. Vi har inte organiserat i köket än. Saker ligger fortfarande huller om buller i lådor och skåp. H a t a r det. Sen är det måndag! då ska det städas, tränas och fixas ännu mer. Galet mycket står på schemat.

Just ja! lillebror körde mamma på sparken, och körde rejält om man säger så. Mamma hamnade i en snöhög tillslut. Han har samma humor som mig, släpper bara och ser lite vad som händer. Såklart fick jag med hela resan på bild.

Här ser ni klart och tydligt hur jävla fort det går, han släpper alltså mamma RAKT mot en snöhög och ett träd.

Ingen kom till skada. Sparken kanske inte mår prima men, materiella saker kan vi leva utan.