Järvsöbacken

Igår kom vi iväg med skidor och ungar till Järvsöbacken. För första gången åkte vi till den södra sidan av området och det var riktigt fint. Jag, Jessika och Gustaf mötte upp mamma och Celene som väntade på oss medan dom andra hade satt igång att åka. Vädret var fantastiskt hela dagen och min lillasyster, lillebror och bonusdotter fick lära mig att åka (igen). Min lillasyster ska ha en extra kram för hon bestämde sig fan för att lära mig att åka på riktigt. Lillebror med, men han är så snabb i backarna så han swisha förbi oss. Dock hjälpte han mig i sittliften och även vid några gupp som jag ramlade vid. Vi var alltså sju stycken som åkte. Smilla lärde sig åka baklänges nedför barnbacken men åkte såklart nedför backarna som jag var lite nojig över. Jessika åkte ankarliften själv och hade inte några problem att åka sittliften där jag fick lite svindel. Emil har åkt slalom sen han lärde sig gå, så han och lillebror tog svarta backar utan egentliga problem.

Mamma, Celene och Gustaf stannade i solen och myste. Jag måste säga att eftermiddagen blev lyckad. Efter alla åk, några vurpar och fika åkte vi hem till mamma och Emil, jag lånade duschen sen åt vi hemmagjord pizza. Idag är jag mör i hela kroppen och kommer antagligen hitta blåmärken lite överallt.

För att ta Gustaf upp till grillplatsen väntade vi på en skoter som aldrig kom, mamma tog saken i egna händer och valde att uppför backen skjutsa Gustaf. Emil mötte dom halvvägs och med sina pjäxor, sprang dom sista biten.
Ja, här skriker jag av lycka för att syrran lärt mig att svänga utan att det gör ont i hela jävla kroppen. Sista rundan lite senare, hamnade jag i en röd backe med lite för mycket mod och vurpade rejält, men det var det värt.
Smilla och Jessika, utan rädsla kommer barn långt.
Lillebror. Alltså världens snällaste lillebror. Hjälper mig när jag ramlar från sittliftar och gupp. Hejar på mig nedför backar och är fan inte som andra femtonåringar.
Celene var nöjd med att leka i rutschkanor och hänga med Gustaf och mamma.

Det här ska vi göra om, många gånger till. För jävlar vad roligt vi har tillsammans.