Kan vi flytta in nästa vecka?!

Nu jävlar att det inte mycket kvar och ingen är lika peppad som jag är. Igår la mattläggaren allting i badrummet och det blev så bra att jag studsade ut till bilen och ren lycka. Snart kan vi flytta in! rörmokaren ska upp med duscharmaturer och handfat m.m. Elektrikern ska upp med spegeln och sen ska det sättas foder och lister lite här och där.

Vi valde alltså våtrumsmatta, allt kommer från märket tarkett och vi har beställt det via mattläggaren ifrån Ljusdal. Bården hade jag önskat gick i samma färg som väggarna men tyvärr gick inte det att få till. Eller gick och gick, allt går ju men det skulle bli mycket mer arbete och när jag såg det så tyckte jag är det blev jävligt bra. Nu ska två duscharmaturer in, handfat, toalett, en stoooooor spegel, och lite annat kul. Allting utom handfat och toalett är i mässing. Kommer gifta sig fint med det gråa i rummet.

Nu är det snart helg men innan så ska jag skjutsa barn till Hudiksvall, sen ska vi hem till Tomas och riva garderob. Allt ska ner i sopsäckar för han har vunnit en miljon och vill slänga alla sina kläder. Närrråååååå, men han ska OCKSÅ renovera i sitt hus. Och vem, om inte jag, är den som ska hjälpa till?! jag och Gustaf är ju BÄST på att riva saker.

Ni får en bild på Diva och hennes gosedjur också, bara för att hon är så jävla gullig. Hon är verkligen en Diva på riktigt. Bortskämd och alldeles underbar.