2020-10-24

Nu är vi klarflyttad. Eller egentligen flyttade vi in för två veckor sen, men vi har haft så mycket att göra, så att jag har inte haft ro att sätta mig ner och skriva här. Så är det när det känns som att varje dag skulle vara fem timmar längre. Badrummet är klart, lite småfix behövs men annars är det fullt fungerande. Jag och Hustomten blev mer än nöjd med allting. När vi åkte till huset för att titta på slutresultatet blev jag helt varm i kroppen! vi har noga valt ut hur det ska se ut. En stor dusch med två takduschar i mässing. Våtrumsmatta som går i grått, spottar i taket, varav två i duschen som skapar en sjukt lyxig känsla, handdukstork i mässing, högskåp, stora 180-graders duschdörrar med spröjs, spegel med kallt ljust… ja ni fattar, jag är superglad.

Våtrumsmatta kommer från märket tarkett, inredning från stonefacory.se och sen har vvs-killen fixat en avlång brunn i silver som placerats i duschen, elkillen har fixat spottarna och med mycket hjälp från både montörer och familj, har vi kommit fram till det här.

Vill ni se resten av huset kanske? funderar på att ta bilder på fler rum här.

Vad har jag gjort under två veckor då? bland annat åkt med mamma till Hudiksvall, hon skulle på mammografi förstår ni, jävlar vad stressad hon var, hela två minuter försen trodde vi hon var när vi satte oss i väntrummet. MEN ICKE, hon var inte två minuter försen, mamma var EN MÅNAD för tidig till hennes tuttkoll. Som tur var plattade tanten ihop hennes tuttar ändå, det firade vi med fika på stan och mamma köpte alldeles för dyra ljuslyktor (men helvete vad fina dom var).

Espresso house, hudiksvall, deras cream cheese bagel, så jävla god.

Jag har också hunnit med en liten middag med nära vänner. Vin, älgbiff, bebis, lite mer vin och massa skratt. Sen badningen i Delsbo. Jag och Gustaf badar varje tisdag och en av personalen där, han har varit så snäll att lära mig grunderna i crawling. Det är så jävla roligt att lära sig någonting nytt, så han har, varje tisdag, lärt mig mer och mer teknik. Jag lovar er när jag skriver att det inte är lätt. Finns så mycket att tänka på så det är sjukt, haha. Peter har i alla fall haft tålamod med mig och som tack bakade jag vaniljbullar till personalen.

En ny kärlek är funnen! libapizza mina vänner, herregud. Jag har sett recept till och från länge, men inte brytt mig om att försöka, tills jag brydde mig om att försöka. Sen dess (typ två veckor sen), har vi ätit libapizza tre gånger. En gång ensamma, sen med Christian, senaste gången blev det med Andreas, mamma och barnen.

Nytt träningsschema på gymmet har gjort att jag oftare har träningsvärk, tränar färre dagar men får mer resultat. Om ni inte har styrkelabbets app, ladda ner den, finns många gratisprogram som kan höja träningen ett snäpp. Det är så skönt att bara trycka på start och följa ett program. Just nu kör jag styrkelabbets helkropp hypertrofi. Det är fokus på basövningar, ett pass gäller höga vikter och färre reps, sedan är det två pass till med färre vikter men högre repsantal. Skitkul faktiskt!

Idag ska jag och Hustomten rensa i förråden som vi har, så vi kan känna oss lite lugnare. HATAR när det är saker överallt. Vill ha ordning, även på saker vi inte ser varje dag. Sötkråkan ska snart åka på kalas, sen ska hon ha tjejkväll, fyra brudar ska komma och äta tacos, titta på film och ja, inte vet jag. De får dona på helt enkelt. Nu ska jag ta en till kopp kaffe och sen byta om till arbetskläder, sen så är det dags att gå ut och rensa.