F R E D A G

Igår hade jag en dag där allting kändes helt fel! jag var trött hela dagen, det kändes som att jag inte hade gjort någonting vettigt och jag hade absolut ingen lust till någonting, la mig i sängen och somnade en sväng på kvällssidan. Trots att jag igår tog bilder till vad jag äter på en dag, tränade ett hårt pass med mamma, brun utan solade mig, målade mina naglar och fixade lite här hemma. Ibland spelar det verkligen ingen roll vad man gör, ändå känns det piss. Jag avslutade gårdagen med lite yoga, tror nämligen jag har en låsning vid skuldran, imorse när jag vaknade kände jag att det gjorde ont i nacken och vidare ner i ryggraden. Antagligen har jag lyft för tungt (igen). Har problem med en axel sen långt tillbaka, men ibland känns det så himla bra, i många månader, så jag glömmer skadan som uppenbarligen visar sig när jag lyfter för tungt för ofta. Nog om skador och ont i kroppen! NU ska jag visa er vad jag äter på en dag.

Jag börjar dagen med en brunch, supersen frukost, för jag klarar inte av att äta dom första två timmarna när jag är vaken, ibland tar det ännu längre tid innan jag käkar. För några år sedan körde jag 16:8 fasta och jag tror det är därför som jag fortfarande inte äter före klockan 12 på dagarna. Igår blev det i alla fall risgrynsgröt med sötströ och kanel samt majskakor med philadelphiaost och skinka. Jag köper risgrynsgröt som inte innehåller tillsatt socker. Mitt andra mål blev fläskgryta och sallad. Det kan se lite ut, men åt även en portion till av salladen. Det blev även två kvällsmål igår. Först morötter och dipp, sen en varm proteinbar med lättglass och maränger. Dippen brukar jag göra på kvarg, men igår blev det den traditionella dippen med gräddfil, jag skalade fyra morötter och mumsade i mig. Glassen var så god så jag tog en porion till av den också! givetvis smakade jag lite chips som Hustomten dippade också, jag menar, kom igen? chips är jävligt gott ibland. Om ni inte har testat att värma en proteinbar i mikron så måste ni göra det, blir som en varm kladdkaka. Snabbt, enkelt och jävligt gott. Ungefär såhär ser mina dagar ut i matväg. Men både jag och Gustaf älskar att äta ute så hämtmat kan det bli lätt två gånger i veckan. Vi älskar mat här hemma och fika är våran grej. Igår när vi la oss i sängen fick både chips, ölkorv och oliver följa med, haha. Det händer förstås inte varje kväll. Jag råkade visa Gustaf hur mysigt det kan vara att äta i sängen ibland, han är nu fast 😉 äter ni i sängen ibland?

Hur gör ni när ni har pissdagar? jag kröp ner i sängen igår, målade mina naglar och tittade på sex and the city. Försökte koppla av eller ifrån kanske? snart ska jag fixa med tvätten och sen ska jag kanske sminka mig lite, bara för kul. Hoppas ni får en fin fredag!