F R E D A G

Tänkte bjuda på lite bilder, förra veckan var fantastisk men också fullspäckad med saker. Vi åker till huset nästan varje dag, packar, köper möbler och har kontakt med hantverkare. Måste bara tala om att våran snickare Patrik, är så jävla bra. Han kommer med största sannolikhet aldrig läsa detta men ändå. Att få en snickare som hittar lösningar på problemen och som tänker femton steg före kan vara svårt. Vi har en riktig tur som får Delsbo Timmerhus och deras fantastiska hantverkare att göra jobbet. Badrummet har kommit en bra bit på väg men det är också en bra bit kvar. Rör och el är satta, Patrik har fixat en ny vägg där de rev för någon vecka sen och vi har fått hem alla saker vi ska ha i badrummet.

Sötkråkan har ju fått välja inredning själv, jag och Hustomten har ägnat dagarna till att snickra ihop allting.
Garderob, skrivbord och bokhylla i samma serie, kommer bli så snyggt!

Jag och Gustaf har inte många gånger tillsammans byggt ihop saker, först var det ångestladdat från min sida då jag bara vill bli klar direkt. Men efter några timmar så släppte ångesten och med musik och kaffe så blev det riktigt rolig! nu kan vi snickra själva och förhoppningsvis behöver vi inte ringa för att få hjälp i onödan, haha. Min älskade pappa har rivit i groventrén och i garaget, snart ska vi riva lite mer och med lite tur kan jag vara med nästa gång. Första gången han rev så var jag i Hudiksvall med mamma, Greta och Gustaf. Vi köpte en soffa och lite saker till mitt sminkrum.

Vi har ätit gott, fikat gott och mått jävligt bra

Idag ska vi på kalas och sen ska jag träna med mamma och Andreas, eller jag hoppas att jag hinner. Vi ska klockan 19 och jag ska på kalas kl.17… kan bli tight. Men annars får dom träna. Jag kan faktiskt träna hemma en gång också. Igår vilade jag från träningen och körde yoga hemma. Ibland måste man varva ner och vila kroppen. Idag när jag vaknade kändes det som att träningsvärken var överallt i hela kroppen, haha.

Fast Oats

Ni måste testa receptet på fast oats!! jag dööör vad god den är, Isak Melin har en instagram med hundratals recept och inspiration och jag har tagit receptet av honom. Dock har jag halverat portionen då originalet blir som två portioner för mig:

  • Du behöver:
  • 1 dl havregrynsmjöl (eller havregryn)
  • 100 gram vaniljkvarg
  • 30 gram philadelphia light
  • 1/2 dl mjölk
  • lite sötströ
  • 150 gram skivade jordgubbar eller annan frukt eller bara lite müsli eller annan topping.

blanda alla ingredienser utom toppingen, använd helst elvisp (om du valde havregryn, kör stavmixer), ställ i kylskåpet i 30-60 minuter och NJUT! Isak hittar ni på instagram HÄR