2020-03-12

Sportlovsveckan avslutades i Fjällen med Gustafs familj. Vi var ett gäng på åtminstone tio stycken. De hade hyrt samma stuga som förra året, i Björnriket. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. I fyra dagar hade vi enbart roligt!

Medan gänget åkte slalom, så valde jag och Gustaf att åka in till Vemdalen, fika och shoppa lite. Vi överraskade Anki och Lisa med doftljus och sheetmasks, som ”tack” för att de orkade med oss 😉 vi satt mycket ute i solen, åkte på after-ski och det blev ju såklart melodifestivalen med tacos på lördagen!

Renklämmor och rumpor sammanfattar nog det mesta. Men jag måste ju dela med mig av ett samtal som jag hade med min älskade svärmor på lördagen, efter intaget av ett glas vin eller två.

Lisa, haltar lite på väg till fåtöljen: usch, jag tror jag fått hälsporre.
Jag: vad är det egentligen.
Lisa: jag vet inte riktigt, men syrran har haft det i flera år.
Här någonstans blir det asgarv såklart.

Veckan började med gym på måndagen och arbete, sen simmade jag och Gustaf på tisdagen. Mitt mål var att simma 43 längder och det gick bra. Dock är det inte roligt att simma fram och tillbaka, blir lite långtråkigt, men jag ska få experthjälp av en personal på badet faktiskt! så jag kan variera min simning.

Igår var jag, Gustaf, Tomas och Cornelia på bio, jag arbetar ju ideellt på bion i Delsbo så jag stod i kassan. 106 besökare, filmen vi visade var ”Min pappa Marianne”, har ni inte sett den: se den.

Idag då? gymmet med mamma och nu ska jag och Gustaf steka pannkakor och bjuda Ante och Tomas. Imorgon ska jag sätta i min spiral och på lördag blir det slalombacken med mamma, Emil, barnen, Gustaf och givetvis Sötkråkan!