F R E D A G

Okej, nu är det riktigt varmt. På riktigt. Det är varmt inne, det är varmt ut. Enda platsen det INTE är varmt är i mammas gym nere i källaren. Där spenderade jag cirka 40 minuter idag med mamma. Jag ska dela med mig av ett konditionskrävande pass här nere:

Det är fem set, 10-30 reps.

Rörlighet axlar – här använde vi ett gummiband, och värmde upp axlarna innan militärpress, lite svårt att förklara men.. jag kanske gör en video med lite rörlighet sen, vad tycker ni?
Militärpress – 12 kg, 10-15 reps (nästa gång måste vi öka).
Bålrotation med höftpress (gummiband) – 15 – 30 reps
Kettlebellsving 12 kg 20-35 reps
Drinking bird 12 kg 10 reps per ben. Det är marklyft på ett ben, men älskar namnet drinking bird, haha.
Raka marklyft med kettlebell 12 kg 10-20 reps.
Fem varv och vi var slut kan jag lova!

Vi avslutade med lite stretch, jag smög in lite yoga på slutet, måste lura mamma, annars vill hon inte. Yoga är inte hennes grej, än 😉 efter träningen blev det en kopp kaffe, sen åkte jag och Hustomten med lite sopor medan mamma och syrran åkte och beställde mat. Jag hann äta lite tacochips och ringa mamma en gång innan maten och dom kom. Är man hungrig så är man. Haha. Idag tänkte jag måla linneskåpet men det är på tok för hett, istället nöjer jag mig med dagen och fortsätter imorgon! nu ska jag kika på kläder som jag vill handla hem men ändå inte kommer beställa, för sån är jag. ÄLSKAR att fönstershoppa på nätet.