L Ö R D A G

Idag är det en riktigt regndag. Det är grått och ser kallt ut. Det gör mig absolut ingenting, tycker det är mysigt att tända ljus mitt på dagen och inte behöva gå ut. Igår var det sommarväder och det ledde till ett träningspass med Andreas på gymmet vid skateparken. Han hade ett upplägg som jag hatar. Haha! närå, jag hatar inte något upplägg men idag gör det ont i mina axlar och armar. Det var ett hårt pass som krävde tankeverksamhet och mycket teknik, teknik som jag inte alls har. Roligt att lära sig något nytt när man gör övningar som i alla fall jag undvikit av tålamodsskäl, Andreas gav inte upp, utan peppade mig och ja, idag känns det att jag tränade igår. Efter passet la vi oss på gräset och sa inte så mycket. Det var så jävla skönt att ligga där, jag kände absolut noll stress och hade kunnat ligga kvar längre. Magen kurrade och egentligen var det hungern som fick mig att kliva upp.

Efter träning och dusch åkte vi hem till Tomas, där fixade vi lite grejer som behövde fixas, åt tacos och umgicks. Tomas hjälpte mig med mina skor och mitt skärp, några extra hål senare och magen full med tacos åkte vi hem. Eller först stannade vi till på affären och köpte en massa choklad och godis, sen åkte vi hem.

Träningspasset vi körde, av det jag MINNS var:

Pull ups – 3×8
Enbensböj – 3×8
Smala armhävningar – 3×8
Roses – 3×8
Statiska dips? Jag vet inte vad jag ska kalla det men vi utgick från dips, och höll oss kvar i en minut. EN MINUT GÅNGER TRE. Den tog mig.
Vi avslutade med mage.
Omvända crunch.
Planka med benindrag.