LINNESKÅPET PART 4

Under veckan har jag försökt skära ut schablonen som ska vara på linneskåpet och äntligen, det blev klart i veckan! med hjälp från Tomas och Gustaf så föll det mesta på plats och vet ni vad? IGÅR duttade vi på linneskåpet. Jag skakade så mycket att Tomas fick rycka in och hjälpa till. Jag är inte klar än, utan ska ha samma mönster fast längre ner på linneskåpet. Kommer bli så bra. För er som inte vet så har min lillasyster målat mönstret som ska sitta på linneskåpet som jag fått av min mamma. Det är extra roligt att fixa upp det när jag tänker på att familjen är en del av det.

Igår åkte jag och Gustaf och lunchade med pappa, på hembygdsgården i Ljusdal. Himla fint ställe med takmålningar och god mat, efter det så åkte vi hem till Tomas och, ja, duttade på mitt linneskåp.

Hur fina målningar? jag har aldrig käkat här förut, men det kommer garanterat hända igen.
Jag testade att dutta med cellulosasvamp på en blank yta, blev inte riktigt som jag hade tänkt, men köpte duttpenslar på bokhandeln i Ljusdal, och jag duttade ju på en matt yta (linneskåpet) och resultatet blev mycket bättre!
TADAAAAA! nu ska jag bara vända uppochner på schablonen och göra samma skräckupplevelse igen..

Idag har jag och mamma gymmat (på gymmet för första gången sen typ mars). Imorgon stänger de gymmet, så ledsamt att ingen vill eller kan ta över. Vill helst inte byta gym men som det ser ut som nu så är det bara den utvägen som finns. Men vem vet, nån kanske får för sig att ta över? hoppet är det sista som överger oss sägs det.