S Ö N D A G

Idag har jag tränat med mamma, hon har köpt nya hantlar till gymmet nere i källaren och vi körde såklart stenhårt. Hantelpress, militärpress, skivstångsrodd och avslutade det hela med magövningar från helvetet. Passet kändes riktigt bra, vi har köpt en bra högtalare också så vi kan dunka musik. Emil kom ner en sväng och peppade oss, han testade även några övningar och visade oss lite dans, någon form av zumba tydligen. Snabba ben körde han också, men mest för att få oss att skratta, vilket han lyckades med.

Här är en kort video, men ni ser lite av utrymmet som vi just nu har att träna på.

Lite för kort för att få en uppfattning såklart, men jag lovar att ta bilder eller filma mer. Ni kanske vill ha övningar filmade också? efter träningen åkte jag hem och käkade två chokladbollar och en bit kladdkaka, det kommer ett recept på kladdkakan snart, men vill modifiera liiite innan bara.

Mina två älsklingstights är trasiga. Hål och urtvättade, men jag använder dom ändå, dessa tights är från sportamore och märket är blacc!

Imorgon är det äntligen måndag! söndagar här är inte populärt, Hustomten kryper nästan ur sitt eget skinn. Han vill göra allt som inte går bara för att det är söndag. Jag tar det lite lugnare och försöker vila från mejl och annat. Nu sitter jag med altandörren öppen och hör regnet smattra. Så jäkla mysigt. Även fast sol är att föredra så gör det ingenting att lyssna på regnet, speciellt inte när det ändå är kväll.

Hoppas ni har en fin söndag, och att ni tar hand om varandra.